Behandelingen en Tarief

Bioresonantietherapie is een oorzaakgerichte behandelmethode. Dit wil zeggen dat de oorzaak van de aandoening aangepakt wordt ; het is geen symptoombestrijding.

Afhankelijk van de klacht kan ik u eventueel vragen om speeksel of een plukje haren op te sturen. Hiermee kan ik testen uitvoeren voordat u in mijn praktijk komt voor een gerichte behandeling. Het anamnese formulier wordt voor de behandeling ingevuld. U kunt ook langskomen voor een meting en aansluitend een behandeling.

Na het testen met de Rayocomp apparatuur weet ik waarmee het lichaam het meest belast is. Vervolgens stel ik een behandelplan op.  Het Rayocomp apparaat is medisch gecertificeerd. Het apparaat is vergelijkbaar met een radio die radiofrequenties opvangt, maar dan veel complexer.

Het aantal bioresonantiebehandelingen is afhankelijk van diverse factoren zoals de aard van de klacht (chronisch of acuut), medicijngebruik, voeding, etc. Deze methode spoort de oorzaak van de klacht of aandoening op. Klachten zullen aanzienlijk afnemen of zelfs helemaal verdwijnen. Acute klachten behoeven vaak 3 tot 5 behandelingen; bij dieren is dat vaak minder. Een behandeling duurt gemiddeld ca. 1 uur.

Op deze manier behandel ik een persoon, hij of zij neemt plaats en wordt aangesloten op het apparaat via een stofdetector.

Tarief consult: Euro 85,- voor de intake, de analyse en het behandelen op mijn adres.

Enkel een analyse (meting) is ook mogelijk, de kosten hiervoor zijn : Euro 35,-

Uw hond is ook welkom op mijn adres. Tegen reiskostenvergoeding kom ik naar uw paard.

Vervolg behandeling: Euro 50,- (excl. eventuele extra analyse)

Disclaimer: Bioresonantie is een veilige behandelmethode. Bioresonantiederith aanvaardt geen gezondheidsschadeclaims.