Over mij

Mijn naam is Laura Kruitz en ik ben Bioresonantietherapeute voor mensen, honden en paarden.

Over mijn achtergrond, kennis en kunde:

Geboren in 1966, V.W.O. gevolgd, daarna HBO Economie gedaan. Mijn werkervaring ligt op het terrein van Chemie en Transport. Nadat ik de tankcontainerwereld in 2018 vaarwel zei, ben ik opnieuw gaan leren.

Ik heb een Guasha massage opleiding gevolgd voor mens en paard, gevolgd door een extra massage opleiding voor paarden , een voedingscursus voor paarden bij Horse & Feel en diverse cursussen bij Dressuurnatuurlijk. Omdat mijn paard vage klachten had, heb ik op aanraden een bioresonantietherapeute laten komen. Zij constateerde de ziekte van Lyme en de puzzelstukjes vielen op de plaats. Mijn paard was genezen na 4 behandelingen!
De materie van Bioresonantie trok mij erg aan en ik besloot de opleiding te gaan volgen. Ik vind het geweldig dat sommige aandoeningen en klachten na enkele behandelingen verdwijnen. Paarden reageren heel goed op Bioresonantie omdat zij erg sensitief zijn. Daarmee wil ik niet zeggen dat niet -sensitieve mensen niet goed reageren! Met deze therapie wil ik graag mensen en dieren gezond(er )maken.